PRIETENUL GRADINII TALE
RETUR GARANTAT
- 30 DE ZILE
garantia satisfactiei
EXPEDIERE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 2000 Lei
  • Inregistare >>  
  • Autentificare >>  
  • Contul meu >>  
×
Originea plantelor de cultura

Originea plantelor de cultura

  Toate plantele cultivate isi au originea in formele salbatice fiind luate in cultura unele din timpuri mai indepartate, altele mai recent.
  Intre formele salbatice si cultivate, exista o serie intreaga de forme de trecere. Cu cat plantele se cultiva din timpuri mai indepartate, cu atat transformarea lor este mai accentuata. De asemenea, cu cat plantele au fost mai expuse influentei mediului si sistemului de cultura, cu atat diferentele intre formele salbatice si cele cultivate sunt mai mari.
  Transformarile suferite de plantele cultivate sunt in mare parte o consecinta a modului lor de utilizare. S-a cautat sa se favorizeze in primul rand dezvoltarea acelor parti ale plantei, care se foloseau cel mai mult: semintele la cereale, tuberculii la cartofi, radacinile la sfecla, sau tulpinile la in si canepa, alegandu-se pentru reproducere acele plante care satisfaceau mai bine nevoile omului.

Stire de test nr. 2

Agricultura este cultivarea pământului pentru a crește plante.Ea a constituit ramura principală încă de la începuturile civilizației. Această ocupație asigură cea mai mare parte a alimentelor; materiale necesare pentru îmbrăcăminte și alte materii prime pentru industrii. Domesticirea plantelor si animalelor a avut loc acum 14000-6500 de ani și este cea mai studiata idee din preistorie.[1] Acesta a evidențiat faptului că hrana se obține nu doar prin strângerea plantelor sălbatice și vânarea animalelor ci și prin cultivarea plantelor din semințe și prin creșterea în captivitate a anumitor animale. Jumătate din populația globului lucrează în agricultură. 
Stire de test nr. 2
CUMPARATURI
>>
www.monamiagro.ro
PRIETENUL GRADINII TALE
731140-Barlad, Str. Popa Sapca nr. 2B, jud. Vaslui
monami_firma2002@yahoo.com
visa mester enfizetek
CUMPARATURI
>>
webdesign by SigmaNet 2019