PRIETENUL GRADINII TALE
RETUR GARANTAT
- 30 DE ZILE
garantia satisfactiei
EXPEDIERE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 2000 Lei
  • Inregistare >>  
  • Autentificare >>  
  • Contul meu >>  
×

 GARANTII

Mon Ami activeaza pe piata distributiei de seminte de legume si material saditor de 17 ani, oferind seriozitate si profesionalism fermierilor si clientilor cu care a interactionat. 
Comert autorizat cu seminte si pesticide
Mon Ami detine autorizatii privind comercializarea semintelor de legume, flori, plante tehnice, furajere si plante oleaginoase, autorizate privind comercializarea produselor de protectia plantelor dar si personal cu atestarea pentru comercializarea acestor categorii de produse. 
Numai seminte de legume originale
Toate semintele livrate de Mon Ami sunt livrate in ambalajele originale, cu logo-ul producatorului pe ele. Ambalajele sunt diverse: plicuri cu folie metalica, plicuri de hartie, cutii de carton sau tuburi metalice, confectionate din cele mai bune materiale pentru a garanta pastrarea excelenta a semintelor, fara alte riscuri.  
Semintele de legume distribuite de noi vor fi insotite, dupa caz, de pasaport fitosanitar sau de certificat de calitate. Astfel, semintele de legume din gamele detinute, vor fi insotite in coletul dumneavoastra de toate actele necesare, cerute de legislatia in vigoare, care sa ateste calitatea semintei, germinatia, puritatea si starea fitosanitara.
Cu toate astea, in cazul in care sunt mai multe varietati in comanda, in varf de sezon, este posibil ca semintele sa soseasca insotite doar de pasaportul fitosanitar (cel lipit pe plic).
In cazul in care este nevoie de certificat de calitate este bine sa ne anuntati telefonic sau in campul de observatii din dreptul comenzii si primiti documentul in acelasi colet cu comanda.
Toate substantele de protectia plantelor sunt oferite in termen si insotite de instructiuni de folosire.
Produsele cumparate de pe site-ul MonAmiAgro.ro pot fi returnate simplu si rapid, in 14 zile de la achizitionare, fara vreun motiv anume. Dupa returnare banii ajung in contul clientului in maxim 10 zile. Pentru mai multe detalii despre politica de retur, cititi pagina Retur a site-ului nostru. 
Seminte de legume de calitate.
Semintele de legume distribuite de noi respecta standardele ESA (European Seeds Association), standarde ce se pot gasi si pe site-ul oficial ESA.
Conform acestora, germinatia semintelor profesionale de legume distribuite de Mon Ami este de minim 85%. 
CUMPARATURI
>>
www.monamiagro.ro
PRIETENUL GRADINII TALE
731140-Barlad, Str. Popa Sapca nr. 2B, jud. Vaslui
sc Mon Ami srl
C.U.I.: 6693186, Nr.Inreg.: J37/1082/1994, Capital Social: 200 Lei
Cod caen: 4778: Comert cu amanuntul al altor bunuri noi, in magazine specializate
monami_firma2002@yahoo.com
visa mester enfizetek
CUMPARATURI
>>
webdesign by SigmaNet 2019